Hvis du er registrert som elev hos oss kan du logge inn ved hjelp av mobilnummeret ditt.
Du får tilsendt koden på sms til det mobilnummeret du har oppgitt til oss. Hvis du har byttet mobilnummer må du gi oss beskjed om dette. Mobilnummeret skrives inn på den øverste linjen, passordet skrives inn på den neste linjen.
Hvis du ikke har fått passord velger du ‘ny bruker’, og oppgir mobilnummer i neste skjermbilde for å få tilsendt passord

Kontoen virker som en bankkonto hvor kunden selv kan velge hvor mye en vil lade kontoen med. Dette beløpet kan brukes til å kjøre for, ta teori, kjøpe bøker osv. Eleven får full oversikt over hvor mye som er betalt inn, hvor mye en har kjørt for om man har utestående eller til gode på kontoen sin.

Vi kan sammenligne det med teleoperatørenes kontant kort. Du lader kontoen din og bruker så lenge det er penger. Enkelt og oversiktlig for kunden. Kunden har en KID som er kombinert konto og kundenummer. Dermed kan en når som helst på inn via nettbank og lade opp sin konto via 6005. 05.48980. Husk å oppgi ditt KID nr ved betaling som du får informasjon om på din konto. Innbetaling vil ikke vise på din konto før neste dag.  Trykk her for å logge inn på din elev konto! Har du problemer med å logge inn, må du ta kontakt med kontoret for aktivering av kontoen.

  • J8a6T9v7

Leave A Comment

Kontakt oss